Skærmbeskyttelsen 100kr

Vi sørger for at Skærmbeskyttelsen sidder godt på skærmen når du har købt det hos os i  Repairphone Efter montering skal du ikke bekymre dig om irriterende ridser, snavs eller unødvendige skader. Vi har et stort udvalg til de fleste telefoner kig forbi eller Ring og bestil et på

Vi ordner telefonen hjemme hos dig

Telefon reparation ved døren

Det Skal Du Gøre

Udfyld kontakt formularen eller ring til Phone Repair på tlf. + 45 34112020

Vi kører straks ud til dig

Vi afhenter din telefon når du ikke har tid til , at komme hos os På dit job, i dit hjem eller hvor du befinder dig .

Reparation på stedet

Vi reparerer din telefon på din lokation. Se yderligere informationer under priser og levering

REPARATION

Ekspertreparationer, udført hurtigt

Hurtig, overkommelig tablet, bærbar computer, spilkonsol og mobiltelefonreparation. Dine gadgets spiller en stor rolle i dit professionelle, personlige og skoleliv. Når din telefon, tablet eller bærbare computer går i stykker, vil du have en ekspert til at håndtere reparationen. Det er her, vi kommer ind. Med over ti års erfaring inden for elektronikreparationsindustrien, ReparationTelefon kan få jobbet udført hurtigt og effektivt.

Pålidelig kilde til reparation af iphone

VÆLG ENHED

Kom i gang med din reparation

Iphone Reparation (30)

Samsung Reparation (91)

Huawei Reparation (91)

One Plus Reparation (19)

Ipad Reparation (24)

Macbook Reparation (27)

Computer Reparation (1)

VORES LØSNING

Vi ordner alt

Vi kan forsikre dig om, at vi har set det hele! Fra smartphones, der er blevet kørt over af en bil, til tablets, der har taget et dyk i en pool, er vi parate til at møde alt, hvad der kommer vores vej.

Hver ReparationTelefon tekniker gennemgår en intensiv uddannelsesproces, og vi opretholder et miljø med konstant læring, så ingen enhed er for ny, ingen teknologi for kompliceret.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du besøger vores walk in center, foretages de fleste reparationer inden for 30 minutter afhængigt af tilgængelighed af dele.

Vi bestræber os på at holde alle oplysninger intakte, medmindre det er nødvendigt at fjerne som en del af reparationen. Disse reparationer omfatter normalt softwareproblemer eller væskeskader. Hvis dine data er særlig vigtige, bedes du give os besked, når du sender din mobiltelefon.

Vi bruger kun 100% ægte dele, hvor det er muligt. Hvis originale dele ikke er tilgængelige, vil vi købe det næstbedste OEM -dele fra de samme fabrikker, der producerer delene.

Fantastiske fakta om RepairPhone

15
års erfaring
71289
Revner repareret
32014
Enheder repareret
100
Tilfredse kunder %